Bu Blogda Ara

17 Aralık 2014 Çarşamba

Gayrimenkul Teminatlı Para Verilir- Rehin Ev Karşılığı PARA verilir

Bankalardan kredimi alamıyorsunuz ! … Gayrimenkulunuz var rehinli,satış rehinli acil parayamı ihtiyacınız var !…İpotekli bireysel finansman kredisisayesinde sahip olduğunuz konutunuzun teminatı ile bireysel finansman ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
min 6 ay vade – max 36 ay vade  faizle kredi alıp , rehinli para imkanı sağlıyoruz, komisyon oranı %10 dur
Acil para için dönüş yapınız !…
Ekspertiz değerinin % 50 si kadar nakitiniz hazır.
İpotekli İhtiyaç Kredisi seçeneklerini tek sayfada hesaplayın, tüm bankalardaki ödeme miktarlarını görün. En uygun ipotekli ihtiyaç kredisi En İyi Kredi‘de kolayca ..banka olmadan anında paranız hazır !
REHİN KARŞILIĞI PARA VERİLİR !!! istanbul kadıköyde ‘ dir ofisimiz İStanbul çevresi değerli ve ekspertiz değerinin %50 si kadar min 6 ay vadeli max 36 vadeli , belirli faiz ile  + %10 komisyonla PARANIZ HAZIR

2 yorum:

  1. Acil 25.000tl lazım banka kredi vermiyor bunun için aramayın yanlız ipotekli olurda senetli olur aylık faizi öderim 6 ay sonra hesabın hepsini kapatırım istbul maltepe 507 533 65 67

    YanıtlaSil
  2. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil