Bu Blogda Ara

27 Mayıs 2017 Cumartesi

EMEKLİYE KREDİ BİZDE : KREDİ BURADA

İCRALIK EMEKLİYE KREDİ FIRSATI ….
KREDİ İÇİN ŞARTLAR ;
0533 924 20 76 veya 0850 969 72 12
Kredinizi istanbul , bursa da kullandırıyoruz…
**Emekli dul VE yetim maaşı almanız gerekiyor.
**Maaşınızı PTT den almanız lazım eğer başka bankadan alıyorsanız mutlaka PTT ye taşımanız gerekiyor.Promosyon aldıysanız gidip geri ödeyip maaşınızı taşıyabilirsiniz PTT den promosyon alırız krediniz varsa bitmeden taşıyamazsınız .
**Maasınızın 60 katına kadar kredi kullandırabiliriz maaşınızı kurtarmasa bile kullandırıyoruz .80 yaşına kadar kullandırabiliriz okuma yazma bilmesede olur.
**İcranız açık takibiniz vergi borcunuz nafaka kesilebilir icra kesintisi olabilir maaşınızda hiç korkmayın banana çıkar mi demeyin işi şansa bırakmıyoruz yüzde yüz kullandırıyoruz kafanız rahat olsun istediğiniz yere söz verebilirsiniz.
**iş bittikten sonra yani krediyi kullandıktan sonra danışmanlık ücreti alıyoruz ön ödeme falan istemiyoruz siz bankadan paranızı alana kadar kesinlikle cebinizden yol parası bile harcatmıyoruz yemek çaylar da bizden il dışından gelenlere biletini alıyoruz otogardan alıyoruz yada havaalanın dan Yerimiz Şimdilik sadece İSTANBUL da var şimdilik ama Allah’ın izniyle bi kaç yere daha açacağız şimdilik sadece İSTANBULDA kullandırıyoruz ama Türkiye’nin her yerinden gelebilirsiniz
0533 924 20 76
0850 969 72 12

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder