Bu Blogda Ara

10 Nisan 2019 Çarşamba

İhtiyac Kredisi Bizden

Kredim Benim » Finansal Hizmetler

EMEKLİ KREDİM >> emekliye kredi bizde

Emekli Kredimbenim, emekli maaşı üzerinde kredisi olmayan (tam maaş alanlar) yahut kredisi olup, kredisinin bitmesine çok az kalan (2-3 taksit kadar) icralık olan veya icralık olmayıp da kredisi çok az kalan emeklilere hizmet vermektedir. Kredisi borcu  20.000 ve üzeri olanlara kredi desteği verememekteyiz.


Ofisimiz Kadıköy,beylikdüzü, şişli , gop , tuzla İstanbul’da ve izmirde ,ankara şubelerimiz vardır hattımız yukarda belirtilmektedir. Hiçbir kredi işleminde ön ödeme, dosya masrafı gibi herhangi bir ücret bulunmamaktadır. Kredinizi aldıktan sonra finansal hizmet bedelimiz bulunmaktadır.
Tüm kredi işlemlerimiz İstanbul’da izmir’de ankara’da gerçekleştirilmektedir. Başka şehirlerde yaşayabilirsiniz, ama kredi kullanmak için mutlaka İstanbul’a gelinmesi gerekmektedir.
Ä°lgili resim

Müşteri Danışma Hattı:
0533 924 20 76
Emekliye, icralık emekliye kredi imkanı!

KREDİ VADELERİ 60 AYA ÇIKMIŞTIR. TAKSİT ÖDEME TUTARLARI AZALMIŞTIR!

Emekli Kredimbenim, sadece emeklilere hizmet veren, kredi almanız için hizmet veren bir finansal danışmanlık kurumudur. Bilgileriniz firmamıza ulaştıktan sonra icra takibi ve risk değerlendirmesi gibi gerekli kontroller yapılarak tarafınıza olumlu ya da olumsuz sonuç bildirimi yapılır. Emekli Kredimbenim kendi bünyesinde nakit veya senetle para vermez, ön ödeme istemez.

Krediniz hazır. Siz neredesiniz?
0850 969 72 12

son dakika emekliye kredi ile ilgili görsel sonucu

Tuğyan Finans Emlak ve Oto,E-ticaret Dan.Hiz.Ltd.Şti

KREDİMBENİM  FİNANSAL HİZMETLER

www.kredimbenim.com

https://www.facebook.com/kredimbenim

https://twitter.com/kredimbenim

https://instagram.com/kredimbenim1

https://www.linkedin.com/in/kredimbenim

https://plus.google.com/+KredimBenim

MAİL :  kredim.benim@hotmail.com

Gsm : 0 533 924 20 76

Tel : 0 850 969 72 12

Not :

Bankalar ptt ve Kurumlarla bağımız olmayıp işlemlerimiz sadece danışmanlık, üzerine ve bilgi amaçlıdırBanka ve kurumlara bizzat kendiniz başvurunuz..

Firmamız sadece danışmanlık bilgi vermektedir buna istinaden hizmet bedeli sadece verilen taşıt, konut ve yönlendirim ücreti bazında olabilir herhangi banka ile çalışmaamız yoktur. Bu sebeple , verilen bilgiler bilgi amaçlıdır..firmamız emlak, oto ve finans şirketidir firmaların bankaların veya kuruluşların  logoları, markaları kullanılmamaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder