Bu Blogda Ara

28 Temmuz 2019 Pazar

KREDİ ÇIKARTILIR | KREDİ DANIŞMANLIK | KOMİSYONLA KREDİ 2019

Kredi danışmanlık şirketi. Bankalardan kredi alamayanlara kredi notu düşük olanlara, bankalarla sorun yaşayanlara komisyonla kredi çıkartılır.

Bana kredi çıkmaz diye üzülmeyin, en uygun komisyonlarla acil ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi, emekli kredisi en iyi oranlar ile bir tık uzağınızda.

EMEKLİYE KREDİ SAĞLANIR

İhtiyaç Kredisi, Kredi Alamıyorsanız Bize Ulaşın Bir çok insan bazı ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli finansal çözümler denemekte ve ihtiyaçlarını karşılamaktadır. İhiyaç Kredisi de bu  yöntemlerden biri olmakta beraber kimi zaman en çok tercih edilen yöntemlerinde başında gelmektedir. Bir çok insan belki bugüne kadar bir kez de olsa İhtiyaç Kredisi çekmiştir. Kimi zaman çok ufak meblağlarda olsada kimi zamanda ciddi oranlarda olabilmektedir. Bizlerde Kredi Danışmanlık Şirketi olarak sizlere bu konuda uzun zamandır destek olmakta ve danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Bu ihtiyaçlar için Finans danışmanınız olarak İhtiyaç kredisi çekebilmeleri için kurumsal ve profesyonel hizmet sağlıyoruz. Üstelik ön ödeme almıyoruz. Şimdi bizimle iletişim kurun ve ücretsiz ön danışmanlık hizmetimizden faydalanın.
ÖNDEN ÜCRET TALEP EDİLMEZ
RAPOR VEYA PUAN NOT YADA SİGORTA PARASI İSTENMEZ
SENETLE HİZMET YOKTUR
puanınız 1000 ve üzeri ise arayın !

İhtiyaç Kredi hangi Hallerde Kullandırılmaktadır?

İhtiyaç Kredisi Bir ihtiyaç kredi çekmeyi planladığında genelde belirli bir amaç doğrultusunda bu krediye başvurmaktadır. Herkesin farklı ihtiyacı olabileceği gibi kimi bankalarda maddeler halinde sıralanmaktadır. Okul taksitlerinin ödenmesinde, Kredi kart borçlarının yapılandırılmasında, Ev tadilatında, Taşınma sürecinde, Bayram ve özel günler için ve bir çok farklı sebeple bu maddeler çoğaltılmaktadır. Eskiye oranla günümüz bankacılığında çok fazla da bu maddeler sorulmasa da kimi bankalarda karşınıza çıkabilmektedir.
icralık takiplik olan çalışanlara kredi çıkartılamaz
emeklilerde alternatif vardır 

Tuğyan Finans Emlak ve Oto,E-ticaret Dan.Hiz.Ltd.Şti

KREDİMBENİM  FİNANSAL HİZMETLER

www.kredimbenim.com

https://www.facebook.com/kredimbenim

https://twitter.com/kredimbenim

https://instagram.com/kredimbenim1

https://www.linkedin.com/in/kredimbenim

https://plus.google.com/+KredimBenim

MAİL :  kredim.benim@hotmail.com

Gsm : 0 533 924 20 76

Tel : 0 850 969 72 12

Not :

Bankalar ptt ve Kurumlarla bağımız olmayıp işlemlerimiz sadece danışmanlık, üzerine ve bilgi amaçlıdırBanka ve kurumlara bizzat kendiniz başvurunuz..

Firmamız sadece danışmanlık bilgi vermektedir buna istinaden hizmet bedeli sadece verilen taşıt, konut ve yönlendirim ücreti bazında olabilir herhangi banka ile çalışmaamız yoktur. Bu sebeple , verilen bilgiler bilgi amaçlıdır..firmamız emlak, oto ve finans şirketidir firmaların bankaların veya kuruluşların  logoları, markaları kullanılmamaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder